5 grudnia po raz kolejny wzięliśmy udział w warsztatach kulinarnych SZANSOSMACZKI organizowanych przez Ta Szansa - Oddział Terenowy Towarzystwa Rozwijania Aktywności Dzieci SZANSA Warszawa Targówek. Tym razem wspólnie przyrządziliśmy babeczki Leśny Mech, których głównym składnikiem był szpinak. Po upieczeniu przygotowaliśmy do nich krem z mascarpone i owocami. Zdecydowaliśmy się na owoce granatu. Przygotowaliśmy także małe słodkości bez cukru ale z dodatkiem bakalii i przypraw: pralinki orzechowe i różane. Było pysznie. Wiemy już , że szpinak nie jest taki straszny :)
 

 
 
Pn Wt Śr Cz Pt So N
2
3
4
6
7
9
10
13
14
16
18
23

Dzisiaj 20

Wczoraj 6

W tym tygodniu 31

W tym miesiącu 62

Od marca 2022 6751